Home

 

 

Welkom bij de Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde!
De Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde verzorgt in Nederland de nascholing van lactatiekundigen IBCLC. 

Zowel in het voorjaar als in het najaar kun je bij ons terecht voor een inspirerende scholingsdag, verzorgd door zowel Nederlandse als internationale sprekers. 

Meld je snel aan voor de eerstvolgende scholingsdag! 
 
Volgende studiedag:
7 en 8 maart
Meld je nu aan !

 Gina Weissman DMD IBCLC RNGina Weissman is met recht van veel markten thuis!
Ze is begonnen als tandarts en kreeg haar opleiding aan de Hebrew University Hadassah Medical School te Jerusalem (1999) en is daarnaast zowel lactatiekundige IBCLC (1999) als verpleegkundige RN (2014).

Gina onderwijst lactatiekunde aan zowel medisch professionals als lactatiekundigen in opleiding naar het IBLCE examen.
Ze begeleidt daarnaast moeders en behandelt tongriemen in haar privékliniek. Ze is uiterst kundig in het aanleren van "'Intuïtief Voeden' aan moeders en auteur van 'Mothers Milk' een video over borstvoeden in de talen Hebreeuws, Arabisch en Engels.

Gina Weissman is voorzitter van de Israëlische Vereniging van Lactatiekundigen IBCLC, geeft overal ter wereld lezingen en ter ere van de internationale IBCLC-dag nu bij ons!


 Uitnodiging voor scholingsdagen

De uitnodiging voor een volgende studiedag wordt digitaal verstuurd. Meld je hier aan als je graag een uitnodiging wilt ontvangen voor de scholingen van de SBL. Vul een emailadres in van een account dat je dagelijks inziet, ook op vrije dagen.

Zodra er weer een nieuwe studiedag is gepland, krijg je van ons een uitnodiging. Het programma is dan op de site te bekijken en hier kun je je aanmelden en betalen.

 

 

 


 

 

 

 

 

Powered by webXpress